Over ons

J. Kempen Groen en Grondverzet

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in werken in de tuin en grondverzetmachines. Vanaf een jaar of 9 zocht ik bedrijven op waar ze klusjes voor me hadden. Ik leerde al vroeg allerlei machines bedienen, trekkers, heftrucks, veegmachines.
Ik vind het leuk om uit te vinden hoe apparaten/ vervoermiddelen in elkaar zitten en hoe je ze zo goed mogelijk kunt bedienen.

Nadat ik een Agrarische opleiding heb gevolgd met praktijkvakken Agrarische economie en Plantenteelt, ben ik nu ook klaar met mijn opleiding tot machinist grondverzet. Dit houd in dat ik machines zoals een: Kraan, Shovel en een bulldozer met precisie kan bedienen.

foto 40

R. Kempen handelsonderneming

In 2012 zijn mijn vader en ik begonnen met het importeren van tuin en parkmachines voor  particulieren en bedrijven. Ons doel is om voor een goede prijs machines te verkopen van top kwaliteit. Ook geven wij in vergelijking met andere bedrijven een goede prijs voor uw eventuele inruil machine. Wij verkopen alleen machines met motoren van bekende merken zoals: Honda, Briggs en Stratton, Subaru en Kawasaki. Ook kunnen wij uw machine onderhouden en eventueel repareren. Wij zijn ook gecertificeerd Briggs and Stratton service punt.  Voor een greep uit ons assortiment kun u het beste kijken onder het kopje verkoop of op onze marktplaats pagina’s.

IMG_2345